Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Trouwceremonie

Bijzonder, origineel, uniek en bovenal persoonlijk; de officiële huwelijksvoltrekking is een speciale gebeurtenis. Landgoed Overcinge heeft alles in huis voor dit belangrijke moment van uw huwelijksdag, op een manier zoals u wenst.

Ambiance

Bent u op zoek naar een intieme ambiance voor het uitspreken van uw persoonlijke trouwgeloftes? In de stijlvol ingerichte, authentieke Stijlkamers kunnen uw familie en vrienden plaatsnemen, zodat zij deelgenoot kunnen zijn van uw verbintenis.

Onder begeleiding van een orkest dat uw liedje speelt, arriveren voor een ceremonie in de buitenlucht? Voor een spectaculaire aankomst vormen de statige oprijlaan en de prachtige parktuin met zijn idyllische theeprieeltje en ophaalbrug een bijzonder decor, die de toon zet voor de gehele huwelijksdag.

Van de ambtenaar van de burgerlijke stand tot de keuze voor een geschikte ruimte, van de manier waarop de bruid arriveert tot de muziekkeuze: samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden zodat wij kunnen zorgen voor een persoonlijke invulling van uw ceremonie.

Zie het fotoalbum >

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven


Twitter

  • @OvercingeThu 24 April

    Druk bezig met de voorbereidingen #opendagen Houd je agenda vrij op 17 of 18 mei #ditwiljenietmissen!

  • @OvercingeSat 15 March

    Wat een mooie dag op @Overcinge