Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Groepsaccommodatie: verhuur per week(end)

 

Een week of weekend exclusief (zonder andere gasten of activiteiten!) verblijven op uw “eigen” landgoed, in landelijke omgeving en sprookjesachtige sfeer. Het kan bij Landgoed Overcinge. Een prachtige groepsaccommodatie met vele faciliteiten. 

Landelijk gelegen in Havelte, tussen glooiende weilanden, parktuin en bossen, is Landgoed Overcinge een oase van rust.
De historische havezathe heeft een rijke geschiedenis:  het pand ademt nog de sfeer van zijn adellijke bewoners en koninklijke gasten. De uitstraling is authentiek, met een aangename combinatie van historische en eigentijdse elementen.

Sprookjesachtig
Betreed het landgoed via de oprijlaan en inrijpoort, waarna u een eerste blik krijgt op de havezathe en de slotgracht, met aan de achterzijde de parktuin met prieeltje en ophaalbrug.
U opent de zware kasteeldeuren van het poortgebouw, die toegang geven tot de binnenplaats. De deur in de statige voorgevel opent voor een warm welkom op Overcinge.

 

Verblijf
Een verblijf op landgoed Overcinge houdt in dat U verblijft in het hoofdgebouw, bestaande uit het statige huis en de aangebouwde boerderij.  In de boerderij bevindt zich tevens een vijfpersoons appartement dat U eventueel apart of aanvullend kunt huren. In combinatie bieden zij plaats aan maximaal 24 personen. Wilt U een speciale gelegenheid of evenement (zoals bijvoorbeeld een bruiloft)  combineren met de huur van de groepsaccomodatie?  Lees hier dan meer over de mogelijkheden van de huur van de groepsaccommodatie "na afloop van....."


Inrichting
De inrichting van het landgoed is sfeervol, een combinatie van authentiek en eigentijds.
Een stijlvolle tuinzaal als “dining room” met eigen bar en openslaande deuren naar de tuin.
De Rode Kamer en de Blauwe kamer, beiden met uitzicht op de binnenplaats.
Een van de stijlkamers is ingericht als televisie kamer. Een beamer met aansluiting voor eigen laptop, en bijbehorend scherm zijn ook aanwezig. Een prive-bioscoop. Vanzelfsprekend gratis Wifi.
Voor de liefhebbers, beschikken we ook over een biljartkamer met professionele biljarttafel. Een bijzonder gezelschap, een goed gesprek, een mooi glas (ter vrije invulling). Ingredienten voor genieten op nivo.

Een chique diner of gezellig samen koken
Vanzelfsprekend wilt U tijdens uw verblijf ook culinair genieten. Desgewenst kunnen wij alles voor U verzorgen. Onze chef-kok/vinologe vervult uw culinaire wensen met veel plezier. Bijvoorbeeld in de vorm van een heerlijk gangendiner of een kookworkshop.  Of toch liever zelf koken in de grote keuken? Het kan allemaal, eventueel ook in combinatie!
 

Activiteiten
In (de omgeving van) Havelte kunt U heerlijk wandelen of fietsen, in bossen of over de heide. Eventueel kan de fietsenverhuurder de fietsen op het landgoed afleveren zodat ze al klaar staan bij uw aankomst.
Prachtige ruiterpaden in de omgeving, en eventueel nabijgelegen faciliteiten om uw paard te stallen maken ook een heerlijke paardrijd-vakantie mogelijk.

Kortom: een week(end) genieten op nivo. Wees welkom!

Faciliteiten:

 Hoofdgebouw: (20 personen):


Appartement (4 personen)

 

 

⇒Ga naar  foto-album "Kasteelheer op een landgoed" voor meer impressies Overcinge
⇒Ga naar de overzichtpagina foto-albums voor een compleet overzicht

 

Kort weekend:

Aankomst: vrijdag     15.00 uur.
Vertrek    : zondag     20.00 uur

Hoofdgebouw 20 personen            1995,- euro
Appartement     4 personen              375,- euro

Lang weekend:

Aankomst: donderdag 15.00 uur
Vertrek    : zondag       20.00 uur

Hoofdgebouw  20 personen          2895,- euro
Appartement      4 personen            545,- euro

Belangrijk: De verhuur van Landgoed Overcinge als groepsaccommodatie heeft uitsluitend als doelstelling het verblijf van het maximaal aantal personen (20 pers. hoofdgebouw en 4 pers. appartement). Voor alle overige doelstellingen of evenementen (bijvoorbeeld een bruiloft) zal apart offerte worden gedaan, of zal een gecombineerde offerte worden gedaan voor het evenement in combinatie met de huur van de groepsaccommodatie. Zie ook de pagina http://www.overcinge.nl/catering/overnachten-na-afloop-van

* (Bovengenoemde prijzen zijn standaard prijzen. Op feest- en hoogtijdagen zijn speciale arrangementen van toepassing.)

 

Week (indien beschikbaar)

Aankomst en vertrek in overleg.
Prijzen op aanvraag.

 Voor nadere informatie of voor een reservering, neemt U contact met ons op en we zijn U graag van dienst.

  

       

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven


Twitter

  • @OvercingeThu 24 April

    Druk bezig met de voorbereidingen #opendagen Houd je agenda vrij op 17 of 18 mei #ditwiljenietmissen!

  • @OvercingeSat 15 March

    Wat een mooie dag op @Overcinge