Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Kerstmenu

 

*******

Licht gebonden soepje van knolselderij met kervel
 

*******
 

Cannaloni van zalm en makreelmousse met een saus van serras.

Cocktail van hollandse garnalen met een dilleschuim

Knapperige salade met gebakken bospaddenstoelen en spekjes van Livarvarken

Pasta salade met tonijn en verse groentes

Rosé gebraden duivenborstje met pompoenchutney

Gerookt nagelhout met een salade van ijsbergsla en een truffeldressing

                                          

*******
 

Gebakken kabeljauwfilet met rode bietmousseline en serranoham

met een sinaasappel- rode peper marmelade

Rosé gebraden varkenshaas medaillons met een vossenbessenbockbiersaus

Puree van pastinaak en verse seizoensgroente

Stoofpotje van wild uit de veluwe.

Lamsgebraad met een saus van gepofte knoflook en salie

Stoofpeertjes

Aardappel-gratin met olijven en Parmezaanse kaas

Mesclun salade met diverse garnituren apart en een heldere dressing.

 

*******
 

Walnotenmousse met bramen en frambozen

Diverse ijstaartjes

Warme kersen

Vers fruitsalade met slagroom
 

*******

Menu 45,- euro per persoon.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven


Twitter

  • @OvercingeThu 24 April

    Druk bezig met de voorbereidingen #opendagen Houd je agenda vrij op 17 of 18 mei #ditwiljenietmissen!

  • @OvercingeSat 15 March

    Wat een mooie dag op @Overcinge