Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Nederlandse Open Trouwdag

Op zondag 13 maart neemt Landgoed Overcinge aan de Nederlandse Open Trouwdag, georganiseerd door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Landgoed Overcinge als unieke trouwlocatie en daarnaast met diverse samenwerkende trouwleveranciers van Overcinge. Ondek de verschillende mogelijklijkheden die er zijn voor een perfecte invulling van jullie dag. In samenwerking maken we jullie trouwdag graag tot de mooiste dag van je leven!

De deuren zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Er zullen rondleidingen worden gegeven in een feestelijk aangekleed Overcinge ter kennismaking met de locatie.
De trouwfotografe zal mini-loveshoots maken (15 minuten) waarop je bij binnenkomst kunt inschrijven. De volgende dag ontvang je de mooiste foto per mail.
Proef en bewonder de prachtige bruidstaarten van onze patissier.
Onze trouwambtenaar zal nadere toelichting geven over de mogelijkheden en diverse aspecten van "trouwen in de gemeente Westerveld" en in het bijzonder op Overcinge als officiële trouwlocatie van de gemeente.
De grote feestzaal is aangekleed voor een knalfeest, waar onze DJ zich zal presenteren.
Wil je nadere informatie van één van de deelnemende trouwleveranciers? Neem rustig plaats en tafel voor een "speeddate" en bespreek jullie wensen.

Ga je trouwen in 2016 of 2017 en heb je belangstelling voor Landgoed Overcinge als trouwlocatie? Hebben jullie wellicht al een datum gereserveerd op Overcinge of elders en zoek je nog nadere invulling voor jullie trouwdag? Kom dan naar de Nederlandse Open Trouwdag op Landgoed Overcinge op zondag 13 maart! Graag tot ziens!

Deelnemers:

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven