Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Bruidsreportage

De ideale plaats voor een bruidsreportage? Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak en voorkeur. Bent u op zoek naar ruimte, romantiek en authentieke accenten, dan is landgoed Overcinge de locatie bij uitstek voor uw bruidsreportage. De tuin bevat alle ingrediënten voor een zeer fraaie bruidsreportage.

Het totaalplaatje dat landgoed Overcinge te bieden heeft, is magnifiek. De tuin is fraai onderhouden in een klassieke stijl. Het monumentale pand maakt het plaatje helemaal af. De verschillende mogelijkheden maken het landgoed tot een uiterste geschikte locatie voor uw bruiloft en voor uw bruidsreportage.

Fraaie parktuin

Het landgoed is door de aanwezigheid van een zeer ruime, sfeervolle parktuin ideaal als locatie voor een bruidsreportage. De tuin is zeer ruim opgezet en uitstekend onderhouden. De klassieke uitstraling wordt versterkt door de aanwezigheid van een zeer fraai, karakteristiek prieeltje. De groene parktuin van landgoed Overcinge bevat tevens een authentieke houten ophaalbrug. De trouwfoto’s van uw bruidsreportage zullen van uitmuntende klasse zijn!

Monumentaal pand

Bent u een liefhebber van mooie panden met karakter en wilt u dit terug laten komen in uw bruidsreportage? Dan kunt u op landgoed Overcinge uw hart ophalen. Het pand op het landgoed is namelijk monumentaal en heeft een verbluffende uitstraling. De officiële huwelijksceremonie zal plaatsvinden in een intieme Stijlkamer, mogelijk aansluitend gevolgd door een receptie in de Tuinzaal. Het diner kan plaatsvinden in de Rode Kamer met ’s avonds als afsluiting een spetterend feest in de grote boerderijzaal. Kortom, het pand is ook zeer geschikt voor uw bruidsreportage.

Sfeer naar keuze

Het landgoed heeft van zichzelf al een zeer sfeervol en gastvrij karakter, wat terug te zien zal zijn op de foto’s van uw bruidsreportage. Maar natuurlijk is het mogelijk om de uiteindelijke sfeer zelf van het door u gewenste tintje te voorzien. U kunt kiezen voor een intieme en informele bruidsreportage of juist voor groots en traditioneel.

U bent van harte welkom om kennis te maken met landgoed Overcinge in Drenthe. Tijdens de kennismaking kunt u al uw wensen voor de bruidsreportage kenbaar maken. Het team van landgoed Overcinge staat voor u klaar!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven