Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Bruiloft

Jullie zijn op zoek naar de ideale  trouwlocatie voor jullie aanstaande bruiloft. Eén ding is duidelijk: jullie trouwdag  moet perfect zijn!
 Landgoed Overcinge hoopt voor jullie die locatie te mogen zijn. Ons gastvrije team staat klaar om jullie te ontvangen en jullie wensen te vervullen. Graag denken we met jullie mee om de  optimale invulling van de dag samen te stellen.

Landgoed Overcinge is een officiële trouwlocatie. Hierdoor kan je de gehele bruiloft op het landgoed laten plaatsvinden, vanaf de ontvangst in de ochtend tot en met het feest in de avond. Of zelfs tot en met het  ontbijt de volgende ochtend. Een dag zonder stress, een dag zonder verplaatsing van de ene locatie naar de andere.  Een heerlijke ontspannen dag, zoals het moet zijn.

Het landgoed vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft in een sprookjesachtige sfeer. Een prachtige trouwceremonie bij het idyllische prieelje in de parktuin, of in de sfeervolle en chique Rode Kamer. Daarna bruidstaart met bubbels in de Tuinzaal of op het terras misschien gevolgd door een receptie. Hebben jullie voorkeur voor een mooi driegangen diner of toch liever een ongedwongen buffet of BBQ? Alles kan! En daarna kan het feest losbarsten, in de prachtige grote feestzaal. Na afloop van een bruisend feest kunnen jullie een romantische nacht doorbrengen in de riante bruidssuite. Eventueel kunnen naaste familie en vrienden ook overnachten op het landgoed. Er zijn acht slaapkamers beschikbaar voor de gasten met een capaciteit van twintig personen.
Intiem en informeel of juist groots en traditioneel: aansluitend op jullie  wensen zullen wij ervoor zorgen dat de bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten.
Neem even een kijkje in het foto-album!                                                                                                            


Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden die Landgoed Overcinge jullie kan bieden? Download de brochure voor nadere informatie. 
Misschien is er al een trouwdatum bekend en willen jullie weten of die datum nog beschikbaar is? Wij plannen momenteel voor seizoen 2020.
Met het aanvraagformulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen en een optie op een bepaalde datum.
 
Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een eerste bezichtiging en het bespreken van jullie specifieke wensen. Neem contact op voor het maken van een afspraak.
We zullen jullie graag ontvangen!

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven