Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Meerdaagse heidesessie

Voor een meerdaagse heidesessie biedt de groepsaccomodatie van Landgoed Overcinge de mogelijkheid tot overnachten voor een groep tot 24 personen.
Overcinge beschikt over acht gastenkamers, verdeeld over twee vleugels. Deze hebben een gezamenlijke capaciteit van 20 personen. De sanitaire voorzieningen (badkamers, douches, toiletten) zijn gedeeld. De slaapkamers hebben geen eigen badkamer.
Daarnaast is er een prachtig vierpersoons appartement, dat beschikt over twee slaapkamers, elk met eigen luxe badkamer of  een douchecabine.
De kamers worden niet individueel verhuurd, maar als groepsaccomodatie. Verhuur van de groepsaccomodatie geschiedt in aanvulling op het dagprogramma.
Indien U de gehele groepsaccomodatie huurt, verblijven U en uw gezelschap exclusief op het landgoed!

 
Wilt U even "weg van de wereld" vergaderen in alle rust? Wellicht afgewisseld met een originele buitenactiviteit als welkome "break-out"? Gevolgd door een heerlijke lunch of mooi diner? In de avond nog een goed glas (ter vrije invulling) en een goed gesprek, in de bar of in de biljartkamer?
U overnacht in één van de sfeervolle gastenkamers. Een uitgebreid ontbijtbuffet heet U wederom welkom voor een nieuwe en succesvolle dag.

Voor meer informatie betreffende beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden, neemt U contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en uw specifieke wensen.

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven