Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Uitvaart

Bij Landgoed Overcinge vinden we het belangrijk dat de uitvaart op uw manier verloopt. We bieden U de gelegenheid om zowel de afscheidsceremonie als de condoleance op het landgoed te laten plaatsvinden in een besloten en warme sfeer.

Een passend afscheid

Het overlijden van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een mens kan meemaken.Een moment om in alle rust stil te staan bij het afscheid van de overledene.  U geeft hier zelf uw eigen invulling aan. Afscheid nemen op een manier die bij U en de overledene past.
Wellicht kiest U ervoor om de begrafenis of de crematie in besloten kring of op een andere dag te laten plaatsvinden.  Wij zijn u van dienst om de uitvaart op uw manier te laten verlopen.

Een persoonlijke invulling van een mooie uitvaart is ook van toepassing op de keuze van de dranken en de hapjes. De mogelijkheden gaan veel verder dan de traditionele combinatie van koffie en cake.  De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeur, het moment van de dag en het gezelschap.  We denken hierin graag iets verder dan gebruikelijk. Onze doelstelling is om een zo goed mogelijke invulling te geven aan uw persoonlijke wensen. We kunnen U hiervoor diverse suggesties doen of een arrangement op maat samenstellen.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak, neemt U contact met ons op. We zijn graag van dienst. Graag bespreken we met U uw specifieke wensen.

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven