Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

 

Landgoed Overcinge is een locatie voor bruiloften, feesten, vergaderingen, congressen en verhuur van groepsaccommodatie. Een deel van de partijen is overdag, en een deel is gecombineerd met overnachting in de gastenkamers. Er zijn tien gastenkamers met een totaal van 24 bedden. De vergaderingen zijn op doordeweekse dagen, de bruiloften in het weekend en de verhuur van het gehele landgoed als groepsaccommodatie ook in het weekend.

Functieomschrijving

Voor de schoonmaak en de totale verzorging van het interieur van het landgoed, zoeken wij een ervaren interieurverzorgster.
Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken en in sommige gevallen ook een collega kan aansturen. Je werkt niet alleen een opdrachtlijstje af, maar ziet zelf waar het werk ligt en neemt daarin initiatief. Je hebt een kritische blik, zowel voor de schoonmaak als voor styling, en voelt je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat. Een schoon en representatief pand dat klaar is om de volgende gasten weer gastvrij te ontvangen.

De schoonmaak wordt in principe gepland tussen de partijen in.
De werktijden zijn nog flexibel in te vullen. Gemiddeld zal het gaan om tien uur per week. Sommige weken zullen wat drukker zijn en sommige wat rustiger. De voorkeur ligt bij een combinatie van twee dagen, zoals dinsdag en donderdag. Incidenteel zal wel eens een andere dag van toepassing zijn, bijvoorbeeld bij een wissel van twee groepen bij verhuur van groepsaccommodatie. 
Een deel van de dagen zal iemand anders aanwezig zijn (bijvoorbeeld catering-manager, tuinman, eigenaar landgoed). Op andere dagen kan het ook voorkomen dat je alleen aan het werk bent. 

Voor de partijen zonder overnachting worden de diverse zalen op de parterre gebruikt. Deze moeten na gebruik weer worden schoongemaakt en voor de volgende partij in gereedheid gebracht. 
Indien ook de gastenkamers worden gebruikt (eerste en twee verdieping), is het aanvullend de wissel van het bedlinnen, schoonmaak alle kamers en badkamers en toiletten.

Op Overcinge is de werksfeer prettig en ongedwongen. Een persoonlijk contact in een klein vast team. 

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan hopen we van je te horen.
Heel graag ontvangen we je CV en je sollicitatiebrief met toelichting.
Stuur dit naar mailadres info@overcinge.nl.

Ter attentie van:
Bianca Hijman (eigenaar landgoed)

Als je nog vragen hebt, mail ons gerust!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven