Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Sprookjesachtige feestdagen...

Breng de feestdagen door in stijl. Een exclusief verblijf op uw "eigen" landgoed, zonder aanwezigheid van andere gasten of activiteiten.  In landelijke omgeving en sprookjesachtige sfeer. Landgoed Overcinge is een prachtige groepsaccomodatie met vele faciliteiten. Nu beschikbaar voor de week van Kerst en de week van Oud en Nieuw!

 Landelijk gelegen in Havelte, tussen glooiende weilanden, parktuin en bossen, is Landgoed Overcinge een oase van rust.
De historische havezathe heeft een rijke geschiedenis:  het pand ademt nog de sfeer van zijn adellijke bewoners en koninklijke gasten. De uitstraling is authentiek, met een aangename combinatie van historische en eigentijdse elementen.

Sprookjesachtig
Betreed het landgoed via de oprijlaan en inrijpoort, waarna u een eerste blik krijgt op de havezathe en de slotgracht, met aan de achterzijde de parktuin met prieeltje en ophaalbrug.
U opent de zware kasteeldeuren van het poortgebouw, die toegang geven tot de binnenplaats. De deur in de statige voorgevel opent voor een warm welkom op Overcinge.

Verblijf
Een verblijf op landgoed Overcinge houdt in dat U verblijft in het hoofdgebouw, bestaande uit het statige huis en de aangebouwde boerderij.  In de boerderij bevindt zich tevens een vierpersoons appartement dat U eventueel apart of aanvullend kunt huren. In combinatie bieden zij plaats aan 24 personen.


Inrichting
De inrichting van het landgoed is sfeervol en voor de gelegenheid feestelijk versierd in Kerstsfeer.
Een stijlvolle tuinzaal als “dining room” met eigen bar en toegang tot de tuin.
De Rode Kamer en de Blauwe kamer, beiden met uitzicht op de binnenplaats.
Een van de stijlkamers is ingericht als televisie kamer. Een beamer (met aansluiting voor eigen laptop), en bijbehorend scherm zijn ook aanwezig: een prive-bioscoop. Vanzelfsprekend gratis Wifi.
Voor de liefhebbers, beschikken we ook over een biljartkamer met professionele biljarttafel. Een bijzonder gezelschap, een goed gesprek, een mooi glas (ter vrije invulling). Ingredienten voor genieten op nivo.

 

 

Een chique diner of gezellig samen koken
Vanzelfsprekend wilt U tijdens uw verblijf ook culinair genieten, bijvoorbeeld van een mooi kerstdiner en bijpassende wijnen. Onze chef-kok/vinologe vervult uw culinaire wensen met veel plezier. 
Geeft U er de voorkeur aan om gezamenlijk te koken? Wellicht in de vorm van een heel bijzondere kerst-kookworkshop. Of toch liever zelf koken? Alles is mogelijk. Vooral een combinatie van alle elementen is heel prettig: soms heerlijk worden verwend en niets hoeven doen en soms even zelf met de pollepels aan de slag. Heerlijk!
 

Activiteiten
In (de omgeving van) Havelte kunt U heerlijk wandelen of fietsen, in bossen of over de heide. Eventueel kan de fietsenverhuurder de fietsen op het landgoed afleveren zodat ze al klaar staan bij uw aankomst.

Een onvergetelijke witte Kerst op Landgoed Overcinge? De sneeuw kunnen we niet garanderen, maar we doen er verder alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken!

⇒Ga naar  foto-album "Kasteelheer op een landgoed" voor meer impressies Overcinge
⇒Ga naar de overzichtpagina foto-albums voor een compleet overzicht

 

Faciliteiten:

Hoofdgebouw: (20 personen):


Appartement (4 personen)

 

Nog beschikbaar!:

Kerstarrangement 2018

 

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven