Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Training & Workshop

Een bedrijfstraining of -opleiding, een nascholingsbijeenkomst of een zakelijke training? Landgoed Overcinge beschikt over de juiste faciliteiten om uw training of workshop tot een succes te maken.  Trainen in alle rust, in de beslotenheid van een monumentaal landgoed. In gastvrije en warme sfeer.

Zalen en stijlkamers

Het landgoed beschikt over vergaderzalen en stijlkamers van verschillende stijl en afmetingen, welke afzonderlijk of in combinatie kunnen worden gebruikt.
De grote zaal beschikt over een podium en heeft een capaciteit van 200 personen in theater-opstelling. Daarnaast zijn er drie stijlkamers op de begane grond  en twee vergaderzalen (12 personen en 30 personen) op de eerste verdieping van het hoofdgebouw.
Een inleidende sessie in de grote zaal en vervolgens opsplitsen in subgroepen? Er zijn vele mogelijkheden.  We bieden U graag een arrangement op maat.
Door de variatie in zalen en stijlkamers is Overcinge geschikt voor alle soorten opleidingen en cursussen. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren.

Tussen de sessies door even pauzeren voor een heerlijke lunch? Onze catering-manager René van den Berg en het team van Berg Facilities verzorgen het graag.   U kunt kiezen uit de diverse arrangementen maar desgewenst stellen we een arrangement op maat voor u samen. Neemt U contact met ons op voor nadere informatie. We zijn graag van dienst.

 


 

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven