Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Feest

Bijzondere  momenten   vragen om een bijzondere viering.
Bijvoorbeeld  een groot feest met familie en vrienden voor een zilveren of gouden bruiloft. Eventueel  voorafgegaan door een besloten diner.  Landgoed Overcinge is de ideale locatie voor uw feest. Een feest in stijl in warme en gastvrije sfeer.

Zalen en stijlkamers

In het statige hoofdgebouw zijn er meerdere stijlkamers. Zoals bijvoorbeeld de Rode Kamer met uitzicht op de binnenplaats. Of de Tuinzaal met toegang tot de parktuin met terras en prieeltje. 
In de aangebouwde boerderij bevindt zich een sfeervolle,  grote zaal die, met een capaciteit van 300 personen, zeer geschikt is voor een groot feest.
De kamers en zalen  zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te gebruiken. Afhankelijk van uw voorkeur en de omvang van het gezelschap. 

Voor de muzikale invulling van het feest kunt U kiezen voor een diskjockey, een band of een combinatie.

Wij hebben een succesvolle samenwerking met Unisound Entertainment die een totaalpakket levert voor muziek (diskjockey), entertainment en feestverlichting.  De muziekkeuze wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.  Vanzelfsprekend kunt U voor de muziek ook andere keuzes maken. Wij bieden de mogelijkheden, U kiest uw eigen invulling.

Wij werken al jaren samen met een aantal vaste cateraars, tot grote tevredenheid van de gasten van Landgoed Overcinge. Catering-manager René van den Berg en het team van Berg Facilities zullen het feest graag verzorgen.  Neemt u contact op voor een afspraak of voor het aanvragen van nadere informatie.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven