Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Evenement inclusief overnachten

Indien U een feest of een bruiloft houdt op Landgoed Overcinge, is het heel fijn om na afloop te kunnen overnachten in de comfortabele gastenkamers. Geen rit naar huis en geen zorgen om de BOB. Een ontspannen nachtrust op een monumentaal landgoed.
En de volgende ochtend nagenieten met een heerlijk ontbijt of brunch.
 


Landgoed Overcinge beschikt over acht gastenkamers in het hoofdgebouw, welke als geheel (groepsaccommodatie) en niet als losse kamers worden verhuurd. De verhuur geschiedt in aanvulling op het dagarrangement, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of een feest.

Heeft U belangstelling voor een evenement in combinatie met overnachting op Landgoed Overcinge? Neemt U dan contact met ons op en graag bespreken we met U de nadere invulling zoals U dat wenst. Naar aanleiding hiervan ontvangt U een offerte.

Wilt U graag een keer een heel weekend of een hele week verblijven op Landgoed Overcinge? Dat kan! Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om de gehele groepsaccomodatie van Landgoed Overcinge te huren, inclusief de stijlkamers en keuken op de begane grond.
⇒Ga naar Kasteelheer voor een week(end)....

Tijdens de week van Kerst en de week van Oud en Nieuw is het landgoed bovendien extra feestelijk aangekleed. Voor een onvergetelijk en sfeervol verblijf met familie of vrienden!
⇒Ga naar Kerst en Oud en Nieuw

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven