Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Trouwceremonie

Landgoed Overcinge is een officiële trouwlocatie, waardoor de gehele bruiloft op het landgoed kan plaatsvinden, inclusief de trouwceremonie.

Bijzonder, origineel, uniek en bovenal persoonlijk; de officiële huwelijksvoltrekking is een speciale gebeurtenis.
Landgoed Overcinge biedt het juiste decor, zowel voor een ceremonie in de openlucht als binnen, in de prachtige Rode Kamer met uitzicht op de binnenplaats.

Indien julle kiezen voor een buitenceremonie, en de weergoden zijn het daarmee eens, worden de witte weddingchairs opgesteld in de parktuin, bij het terras of het idyllisch prieeltje. Een sprookjesachtige sfeer om elkaar het ja-woord te geven.
Maar ook een ceremonie binnen, in de sfeervolle en chique Rode Kamer met uitzicht op de binnenplaats, is zeker geen "second best". Deze stijlkamer met antieke rood fluwelen stoelen, is warm, sfeervol en stijlvol. De trouwambtenaar spreekt jullie toe, aan beide zijden geflankeerd door dierbare familie en vrienden.

Havelte valt onder de gemeente Westerveld.  De ceremonie kan worden voltrokken door een ambtenaar van de  gemeente. Of door een BABS (buitengewoon ambtenaar burgelijke stand) die je zelf uitkiest. 

Dit is een moment dat voor altijd in jullie geheugen wordt gegrifd. En daarom moet het perfect zijn. Wij zullen alles doen om daaraan bij te dragen.

 


 

 


 

 

 

 

 

Ambiance

Bent u op zoek naar een intieme ambiance voor het uitspreken van uw persoonlijke trouwgeloftes? In de stijlvol ingerichte, authentieke Stijlkamers kunnen uw familie en vrienden plaatsnemen, zodat zij deelgenoot kunnen zijn van uw verbintenis.

Onder begeleiding van een orkest dat uw liedje speelt, arriveren voor een ceremonie in de buitenlucht? Voor een spectaculaire aankomst vormen de statige oprijlaan en de prachtige parktuin met zijn idyllische theeprieeltje en ophaalbrug een bijzonder decor, die de toon zet voor de gehele huwelijksdag.

Van de ambtenaar van de burgerlijke stand tot de keuze voor een geschikte ruimte, van de manier waarop de bruid arriveert tot de muziekkeuze: samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden zodat wij kunnen zorgen voor een persoonlijke invulling van uw ceremonie.

Zie het fotoalbum >

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven