Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Groepsaccommodatie: verhuur per week(end)

Update 25 mei 2020:
Voor de zomermaanden werken wij met aangepaste verhuur wegens gevolgen van Corona-crisis.
De verhuur per weekend of midweek is nog wel mogelijk, maar de voorkeur gaat uit naar verhuur per week. Informeert U naar beschikbaarheid en mogelijkheden.
Het hoofdgebouw en het appartement worden in de zomermaanden separaat en onafhankelijk van elkaar verhuurd. Hiermee vervalt het concept van exclusieve verhuur. Tenzij U tegelijk hoofgebouw en appartement huurt. Leest U details over zomerverhuur 2020 in het nieuwsbericht "Heropening groepsaccommodatie".

 

Een week of weekend exclusief (zonder andere gasten of activiteiten!) verblijven op uw “eigen” landgoed, in landelijke omgeving en sprookjesachtige sfeer. Het kan bij Landgoed Overcinge. Een prachtige groepsaccommodatie met vele faciliteiten. 

Landelijk gelegen in Havelte, tussen glooiende weilanden, parktuin en bossen, is Landgoed Overcinge een oase van rust.
De historische havezathe heeft een rijke geschiedenis:  het pand ademt nog de sfeer van zijn adellijke bewoners en koninklijke gasten. De uitstraling is authentiek, met een aangename combinatie van historische en eigentijdse elementen.

Sprookjesachtig
Betreed het landgoed via de oprijlaan en inrijpoort, waarna u een eerste blik krijgt op de havezathe en de slotgracht, met aan de achterzijde de parktuin met prieeltje en ophaalbrug.
U opent de zware kasteeldeuren van het poortgebouw, die toegang geven tot de binnenplaats. De deur in de statige voorgevel opent voor een warm welkom op Overcinge.

Verblijf
Een verblijf op landgoed Overcinge houdt in dat U verblijft in het hoofdgebouw, bestaande uit het statige huis en de aangebouwde boerderij.  In de boerderij bevindt zich tevens een vierpersoons appartement dat U eventueel apart of aanvullend kunt huren. Het maximaal aantal personen bij een verblijf in de groepsaccommodatie is 24, uitsluitend voor de doelstelling van een vakantieverblijf voor een week(end) en nadrukkelijk niet voor evenementen met eigen catering.

Wilt U een speciale gelegenheid of evenement (zoals bijvoorbeeld een feest of een bruiloft)  combineren met de huur van de groepsaccomodatie?  Lees hier dan meer over de mogelijkheden van de huur van de groepsaccommodatie in combinatie met catering en diensten.


Inrichting
De inrichting van het landgoed is sfeervol, een combinatie van authentiek en eigentijds.
Een stijlvolle tuinzaal met lange tafels, gelegen naast de keuken, is perfect voor ontbijt, lunch of diner. Maar ook om heerlijk samen aan tafel te zitten met een gezelschapsspel of met tekenpapier. 
In de Rode Kamer, met uitzicht op de binnenplaats, kunt U desgewenst stijlvol dineren aan de ronde tafels. De naastgelegen Blauwe Kamer is de televisiekamer met comfortable lounge-banken. 
Vanzelfsprekend is er gratis Wifi.
Voor de liefhebbers, beschikken we ook over een biljartkamer met professionele biljarttafel. Een bijzonder gezelschap, een goed gesprek, een mooi glas (ter vrije invulling). Ingredienten voor genieten op nivo.

Een chique diner of gezellig samen koken
Vanzelfsprekend wilt U tijdens uw verblijf ook culinair genieten. De grote keuken beschikt over de geschikte apparatuur om heerlijk samen te koken. Quality time!
Wilt U bijvoorbeeld een diner laten verzorgen door onze cateraar? Ook dat kan! Neemt U gerust contact op met huiscateraar Catering Culinair om uw wensen te bespreken. Ze verzorgen het graag voor U!
 

Activiteiten
In (de omgeving van) Havelte kunt U heerlijk wandelen of fietsen, in bossen of over de heide. Eventueel kan de fietsenverhuurder de fietsen op het landgoed afleveren zodat ze al klaar staan bij uw aankomst.
Prachtige ruiterpaden in de omgeving, en eventueel nabijgelegen faciliteiten om uw paard te stallen maken ook een heerlijke paardrijd-vakantie mogelijk.

Kortom: een week(end) genieten op nivo. Wees welkom!

Faciliteiten:

 Hoofdgebouw: (20 personen):


Appartement (4 personen)

 

 

⇒Ga naar  foto-album "Kasteelheer op een landgoed" voor meer impressies Overcinge
⇒Ga naar de overzichtpagina foto-albums voor een compleet overzicht

We hopen U te mogen ontvangen! Voor nadere informatie omtrent de huur van de groepsaccommodatie en omtrent beschikbaarheid, neemt U contact met ons op.
We zijn U graag van dienst!

  


Huurprijzen groepsaccommodatie (verblijf als vakantie met max. aantal personen)


Kort Weekend

Aankomst: vrijdag     15.00 uur.
Vertrek    : zondag     20.00 uur

Hoofdgebouw 20 personen            2095,- euro
Appartement     4 personen              395,- euro

Lang weekend:

Aankomst: donderdag 15.00 uur           of:         Aankomst vrijdag:      15.00 uur
Vertrek    : zondag       20.00 uur                        Vertrek maandag :       20.00 uur

Hoofdgebouw  20 personen          2895,- euro
Appartement      4 personen            545,- euro

Week (indien beschikbaar)

Aankomst en vertrek in overleg.

Hoofdgebouw 20 personen           5250,- euro
Appartement     4 personen            1150,-  euro

Nota bene: in de zomermaanden 2020 werken wij met aangepaste verhuur. Leest U het nieuwsbericht heropening groepsaccommodatie.
 

* Bovengenoemde prijzen zijn standaard prijzen.
   Op feest- en hoogtijdagen zijn speciale arrangementen van toepassing.
* Afwijkende dagen en tijdstippen zijn mogelijk, in gezamenlijk overleg.

Belangrijk: De verhuur van Landgoed Overcinge als groepsaccommodatie heeft uitsluitend als doelstelling een vakantieverblijf van een week(end) van het maximaal aantal personen (20 pers. hoofdgebouw en 4 pers. appartement). Voor alle overige doelstellingen of evenementen (bijvoorbeeld een bruiloft) zal apart offerte worden gedaan, of zal een gecombineerde offerte worden gedaan voor het evenement in combinatie met de huur van de groepsaccommodatie.  Zie ook de pagina "Evenement inclusief overnachten"

   

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven