Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Meerdaagse heidesessie

Voor een meerdaagse heidesessie biedt de groepsaccomodatie van Landgoed Overcinge de mogelijkheid tot overnachten voor een groep tot 24 personen.
Overcinge beschikt over acht gastenkamers, verdeeld over twee vleugels. Deze hebben een gezamenlijke capaciteit van 20 personen. De sanitaire voorzieningen (badkamers, douches, toiletten) zijn gedeeld. Daarnaast is er een prachtig vijfpersoons appartement, dat beschikt over twee slaapkamers, elk met eigen luxe badkamer of douche.
De kamers worden niet individueel verhuurd, maar als groepsaccomodatie. Verhuur van de groepsaccomodatie geschiedt in aanvulling op het dagprogramma.
Indien U de gehele groepsaccomodatie huurt, verblijven U en uw gezelschap exclusief op het landgoed!

 
Wilt U even "weg van de wereld" vergaderen in alle rust? Wellicht afgewisseld met een originele buitenactiviteit als welkome "break-out"? Gevolgd door een heerlijke lunch of mooi diner? In de avond nog een goed glas (ter vrije invulling) en een goed gesprek, in de bar of in de biljartkamer?
U overnacht in één van de sfeervolle gastenkamers. Een uitgebreid ontbijtbuffet heet U wederom welkom voor een nieuwe en succesvolle dag.

 Vleugel 1.
 Deze afdeling bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een prachtig uitzicht over de parktuin. De drie slaapkamers (2+3+3) hebben een gezamenlijke capaciteit van acht personen. De afdeling beschikt over twee badkamers, waarvan één gedeeld.
Prijs per vleugel  : 280,- euro per nacht.

Vleugel  2
Deze afdeling bevindt zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw en beschikt over vijf kamers, met een gezamenlijke capaciteit van 12 personen.
Deze afdeling beschikt over een badkamer op de verdieping (gedeeld) en twee douches die apart gelegen zijn op tussenverdieping.
Prijs per vleugel  : 420,- euro per nacht.

Appartement
Luxe appartement voor vier  personen. Benedenverdieping: grote luxe keuken en woonkamer.
Eerste verdieping een mooie master-bedroom met een tweepersoons bed en luxe inpandige badkamer (bad en douche/sauna cabine) en een tweede slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een douche.
Prijs: 195,- euro per nacht

Ontbijt 12,50 per persoon.

Reserveringen als geheel of eventueel per vleugel.
Neemt U contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte!

 


 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven