Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Feestlocatie bruiloft

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie voor uw bruiloft?
Zoek dan niet verder, want landgoed Overcinge, gelegen in het Drentse plaatsje Havelte, biedt alle faciliteiten voor een zeer geslaagd feest. Het landgoed beschikt over een ruime en sfeervolle parktuin – inclusief een idyllisch prieeltje en een schitterende ophaalbrug – en een prachtig monumentaal pand. U heeft de feestlocatie voor uw bruiloft gevonden! Laat u overtuigen.

Het pand van landgoed Overcinge is namelijk de perfecte feestlocatie voor uw bruiloft. In de karaktervolle Boerderijzaal kunt u uw feest naar eigen smaak laten inrichten. Ons team kan alles tot in de puntjes verzorgen, van de muziek tot de aankleding. Natuurlijk wordt daarbij ook de bourgondische kant niet vergeten: hapjes en drankjes kunnen naar wens worden aangeboden. Natuurlijk alles op de manier zoals u die wenst!

Kom een kijkje nemen

Graag nodigen wij u uit op landgoed Overcinge, de ideale feestlocatie voor uw bruiloft. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de feestlocatie van uw dromen. De schitterende Boerderijzaal is geschikt voor alle feesten en partijen en voor bruiloftsfeesten in het bijzonder. Heeft u nog speciale wensen voor uw bruiloftsfeest? Wij proberen vanzelfsprekend al uw wensen in te willigen, zodat het een onvergetelijk feest wordt. Tijdens het bezichtigen van de feestlocatie voor uw bruiloft, kunt u natuurlijk informeren naar de mogelijkheden.

Boerderijzaal

De meest geschikte feestlocatie voor een bruiloft op landgoed Overcinge is zonder twijfel de Boerderijzaal. Het vloeroppervlak van zo’n 400 m2 biedt alle benodigde ruimte en oogt imposant, zeker in combinatie met de hoge nok. Toch ademt de Boerderijzaal een en al sfeer door de aanwezigheid van karaktervolle details, zoals de houten gebinten, het rieten dak en de authentieke staldeuren en stalramen. Wanneer u op zoek bent naar een karaktervolle locatie voor uw trouwfeest, zal de Boerderijzaal zeker in de smaak vallen!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven