Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Corona crisis en gevolgen

Laatste update: 18 mei 2020

Wegens de Corona-crisis is landgoed Overcinge sinds half maart gesloten geweest voor iedere vorm van verhuur. Momenteel maken we voorbereidingen voor nieuwe reserveringen, passend binnen de regelgeving. Van toepassing is de noodverordening van de gemeente Westerveld, veiligheidsregio Drenthe, die voortdurend wordt aangepast aan de landelijke regelgeving. Wij zijn in afwachting van nadere details van aangekondigde versoepelingen.

Voor bruiloften en uitvaarten zal het toegestaan aantal personen worden verhoogd van dertig naar honderd.
Voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten kunnen we eenvoudig opstellingen maken waarbij de 1,5 meter wordt gewaarborgd.

Groepsaccommodatie:
Op dit moment is de verhuur aan grote groepen niet toegestaan. Wel is toegestaan de verhuur van een huis aan een gezin, ofwel een kleine groep waarvan de leden tot eenzelfde huishouden behoren.  Zolang dit van toepassing is,   zullen we gaan werken met een aangepaste verhuur van het landgoed. We hopen dat het spoedig mogelijk zal zijn dat er wederom aan grotere groepen verhuurd kan worden.

Landgoed Overcinge beschikt over twee “huizen”: enerzijds het hoofdgebouw (capaciteit 20 personen) en anderzijds het luxe appartement (capaciteit 4/5 personen).
Deze worden normaal tezamen verhuurd, op exclusieve basis.
In de aangepaste verhuur zullen de huizen separaat en onafhankelijk van elkaar worden verhuurd. Daarmee vervalt het concept van exclusieve huur van het gehele landgoed.
Het hoofdgebouw wordt dan niet verhuurd aan een grote groep (waarvan leden uit meerdere gezinnen komen) maar aan slechts één gezin. De huurprijs is afhankelijk van de exacte verblijfsduur (flexibel) en van het aantal personen.
Verhuur zal niet meer geschieden per weekend, maar met een minimum van één week en bij voorkeur twee weken.

Het landgoed is bij uitstek geschikt voor een vakantie in eigen land, door de mooie en landelijke ligging en de prachtige, grote parktuin. Hier heeft U alle ruimte en hoeft U het terrein niet eens te verlaten indien U dat niet wilt. 
Eventueel kunt U ook heerlijk wandelen of fietsen in de mooie en rustige omgeving.

We hopen U te mogen verwelkomen.
We doen U graag offerte op maat voor uw verblijf. Neemt U contact met ons op  via info@overcinge.nl en informeer  naar de beschikbaarheid en naar onze aangepaste voorwaarden en prijzen. 

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven