Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Bruiloft arrangement

Bent u op zoek naar een passend bruiloft arrangement? Zoek dan niet verder! Landgoed Overcinge heeft alles in huis om te zorgen voor een uitstekend feest: een prachtige en charmante omgeving, een monumentaal pand en een uitstekende keuken- en horecaservice. Op het schitterend gelegen landgoed in het Drentse Havelte zal het u en uw gasten dus aan niets ontbreken. Alles wordt door ons team tot in de puntjes verzorgd voor een droombruiloft. Daar kunt u van op aan!

Bruiloft arrangement op maat

Uw trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van uw leven. Dan is het logisch dat u op zoek bent naar een bruiloft arrangement dat precies op maat is gesneden en dat dus volledig aan uw wensen voldoet. Landgoed Overcinge weet dat juist de kleinste details uiteindelijk het verschil kunnen maken. Al onze bruiloft arrangementen zijn dan ook toe te spitsen op uw persoonlijke wensen en eisen.

Natuurlijk is het mogelijk om uw voorkeuren met ons te bespreken. Wij nodigen u daarom graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Leer het landgoed en al haar mogelijkheden kennen!

Landgoed Overcinge

Het Drentse landgoed Overcinge is een zeer geschikte uitvalsbasis voor uw bruiloft arrangement. Het landgoed beschikt over een prachtige parktuin, die is voorzien van sfeervolle accenten als een prieeltje en een ophaalbrug. In het monumentale pand vindt u karaktervolle kamers en zalen die uitstekend geschikt zijn voor uw bruiloftsfeest. Wanneer u kiest voor een bruiloft arrangement bij landgoed Overcinge, kiest u voor kwaliteit in een charmante, romantische omgeving.

Natuurlijk staat onze ervaren en kundige keukenbrigade volledig tot uw beschikking, zodat uw bruiloft arrangement tot in de puntjes is verzorgd. Natuurlijk kunt u al uw bourgondische wensen vooraf doorspreken, zodat het arrangement volledig naar uw smaak is ingericht. Landgoed Overcinge kan u ook van suggesties of zelfs complete arrangementen voorzien.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven