Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Trouwlocatie

Het vinden van de juiste trouwlocatie is zeker geen eenvoudige opgave. Logisch: er is immers veel keuze en de trouwlocatie van uw keuze dient natuurlijk aan alle wensen en voorkeuren te voldoen. 'Goed' is immers niet goed genoeg in dit geval. Op de mooiste dag van uw leven moet alles immers perfect geregeld zijn. Landgoed Overcinge begrijpt dat als geen ander. Het fraaie en charmante landgoed is met haar monumentale pand dan ook zeer geschikt als trouwlocatie in Drenthe.

Trouwlocatie van uw dromen

Wat maakt een trouwlocatie nu tot de trouwlocatie van uw dromen? Een romantische, charmante omgeving met klassieke details? Landgoed Overcinge heeft een prachtig gelegen, ruime tuin met een fraai prieeltje en een karakteristieke houten ophaalbrug. Deze  parktuin maakt het landgoed tot een zeer geschikte trouwlocatie.

Het monumentale pand van Overcinge ademt een en al sfeer, karakter en gastvrijheid. De officiële huwelijksceremonie vindt plaats in een van de authentiek ingerichte Stijlkamers. Ook voor de receptie en het trouwfeest kunt u terecht bij landgoed Overcinge. De Boerderijzaal is zeer geschikt voor een spetterend feest. Onze keukenbrigade is zeer ervaren en bekwaam. Het zal u en uw gasten dus ook in culinair opzicht nergens aan ontbreken!

Kom sfeer proeven

De trouwlocatie van uw keuze moet natuurlijk passen bij uw wensen en eisen, die u waarschijnlijk op papier heeft staan. Belangrijker nog is dat de mogelijke trouwlocatie past bij uw smaak en beleving. Wij nodigen u dan ook graag uit op landgoed Overcinge om kennis te komen maken met de locatie en het team. Vanzelfsprekend kunnen dan ook al uw wensen en voorkeuren worden doorgesproken.

Landgoed Overcinge is een zeer fraaie, romantische trouwlocatie. De mogelijkheden op het landgoed zijn eindeloos. Natuurlijk is uw wens daarin bepalend. Het team van landgoed Overcinge zal alles in het werk stellen om uw trouwdag tot een onvergetelijk succes te maken. Van harte welkom op landgoed Overcinge, de trouwlocatie van uw dromen!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven