Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Trouwen in Drenthe

Het huwelijk is natuurlijk een prachtig iets. En wat is er dan mooier dan trouwen in uw eigen omgeving? Trouwen in Drenthe dus! Drenthe, dat is de provincie waarin u woont en werkt, waarin u uw vrije tijd spendeert en waarin u de liefde hebt gevonden. Kortom: de provincie waarin u lééft. Kiezen u en uw partner voor het huwelijk? Kies er dan voor om te trouwen in Drenthe. Landgoed Overcinge biedt daarvoor een zeer geschikte locatie!

Waarom trouwen in Drenthe?

Wanneer u woont of werkt in Drenthe, kent u de provincie waarschijnlijk als uw broekzak. De schitterende natuur, de hunebedden, de steden en dorpjes: Drenthe heeft een natuurlijke charme over zich hangen. Toeristen reizen niet voor niets massaal af richting onze provincie. Of u nu afkomstig bent uit Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel of één van de kleinere plaatsen, Drenthe is uw thuis. En waarschijnlijk ook jullie toekomstige thuis. Trouwplannen? Trouwen in Drenthe is een uitstekende keuze!

Landgoed Overcinge

Trouwen in Drenthe op een unieke, sfeervolle locatie? Landgoed Overcinge heeft heel veel te bieden. Het landgoed is gelegen in Havelte, te midden van de Drentse natuur. Het pand is monumentaal en dat is absoluut terug te zien in de uitstraling! Het landgoed biedt een compleet plaatje midden in de Drentse natuur.

Als u plannen heeft om te trouwen in Drenthe, is landgoed Overcinge een uitstekende trouwlocatie. Ons team kan alles tot in de puntjes voor je verzorgen. Het landgoed en het schitterende pand bieden alle gelegenheid tot een prachtige huwelijksceremonie, een geslaagd feest en een bruidsreportage. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het totaalplaatje. Al jullie wensen kunnen worden ingewilligd. Neem vrijblijvend contact op om het landgoed te bezoeken en om te bekijken of landgoed Overcinge inderdaad de meest geschikte locatie is om te trouwen in Drenthe!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven