Reserveren?/Meer informatie?
Bel 0521- 34 34 83 facebook twitter
Meer foto's

Bruiloft plannen

Heeft u bruiloftsplannen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de ideale locatie voor de dag van uw dromen. De dag van uw huwelijk bestaat natuurlijk uit verschillende hoogtepunten, zoals (natuurlijk) de officiële ceremonie en het trouwfeest. Maar u kunt ook op zoek zijn naar een geschikte locatie voor een diner of een receptie. Het geheel vastgelegd in een prachtige bruidsreportage.

Voor al deze bijzondere momenten is landgoed Overcinge een geschikte, sfeervolle locatie. Het is uw dag en het landgoed staat geheel en exclusief tot uw beschikking. Een totale beleving, vanaf het moment dat U via de kasteelpoort  uw entree maakt, tot het moment dat U wordt uitgezwaaid door uw gasten. Overcinge biedt alle mogelijkheden om uw bruiloftsplannen tot een succes te maken. Zo kunt u kiezen voor een bruiloft arrangement, dat als vanzelfsprekend voor u op maat is gesneden.

Sfeervolle tuin

De parktuin van landgoed Overcinge is zeer fraai vormgegeven en ademt rust en ruimte uit. Gelegen in het uitgestrekte groen vindt u een idyllisch prieeltje en een karakteristieke houten ophaalbrug. Deze aspecten maken de parktuin van het landgoed tot een uitstekende locatie voor uw bruiloftsplannen. Of u nu kiest voor een ceremonie in de buitenlucht of voor een schitterende bruidsreportage.

Karakteristiek pand

Trouwen in de buitenlucht behoort niet altijd tot de mogelijkheden of het behoort simpelweg niet tot uw bruiloftsplannen. Het karakteristieke pand van Overcinge biedt alle gelegenheid voor een prachtige ceremonie in een van de Stijlkamers van het pand. Ook biedt het pand alle gelegenheid tot het organiseren van een geslaagde receptie of een spetterend trouwfeest. Kortom, voor alle bruiloftsplannen heeft Overcinge iets te bieden!

Vanzelfsprekend staat het team van landgoed Overcinge tot uw beschikking. Onze keuken- en horecamedewerkers hebben een ruime ervaring met het tot in de puntjes verzorgen van uw receptie, diner of feest. Kwaliteit en gastvrijheid staan centraal. De dranken en spijzen kunnen vanzelfsprekend worden afgestemd op uw wensen.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u bezig met het plannen van uw bruiloft en overweegt u landgoed Overcinge als mogelijke locatie? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis te maken met het landgoed en haar mogelijkheden. Tijdens de kennismaking kunnen we uw bruiloftsplannen doorspreken, zodat u zeker bent van een bruiloft die voldoet aan al uw wensen.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven